MAILO’S News/Press

27.10.2022

Η καλύτερη σπανακοτυρόπιτα σε μακαρονάδα

Τη βρήκαμε στο Mailo’s. To Mailo’s φτιάχνει μια μακαρονάδα με γεύση σπανακοτυρόπιτας. Λογικά, έχεις προσέξει τις κατακόκκινες γωνιές που έχουν ξεφυτρώσει πια σε όλη την Αθήνα με την επιγραφή “Mailo’s – The Pasta Project”.

18.07.2022

Mailo’s The Pasta Project: Το νέο σημείο στην Αθηναΐδος είναι ένα concept to watch

Μια mouth watering εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Δεν γίνεται να είσαι λάτρης της ιταλικής κουζίνας και να μην έχεις δοκιμάσει τα ζυμαρικά του Mailo’s. Βασικά, δεν γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει τα ζυμαρικά του Mailo’s, τελεία.

07.07.2022

Mailo’s The Pasta Project: Fresh pasta – Street food culture

Οι λάτρεις των ζυμαρικών από όλα τα Βόρεια Προάστια δίνουν ραντεβού εδώ. Στο Mailo’s The Pasta Project στο Χαλάνδρι για ολόφρεσκα ζυμαρικά. Οι βόλτες στο Χαλάνδρι γίνονται ακόμη καλύτερες με μια στάση στην οδό Ζαλoκώστα!

13.05.2022

Στο “Mailo’s” η μακαρονάδα βγαίνει στο “δρόμο”

Καλοφτιαγμένες al dente μακαρονάδες με comfort νοστιμιά, κλεισμένες σε κουτί, αναδιαμορφώνουν την οπτική μας για το «γρήγορο» φαγητό.

11.04.2022

Mailo’s The Pasta Project: Η street μακαρονάδα που τρελαίνει την Ελλάδα

Την comfort στρογγυλάδα μιας καλοφτιαγμένης μακαρονάδας, με φρέσκα υλικά, πληθωρικές υφές, πλούσιες γεύσεις και στακάτο al dente κατάφερε να κλείσει σ’ ένα κουτί το “Mailo’s The Pasta Project”.

07.12.2021

Mailo’s The Pasta Project: Mailo’s Peristeri – Πώς το φρέσκο ζυμαρικό έφτασε να ειναι το καλύτερο street food ever

Αν βρεθείς στην περιοχή του Περιστερίου, μπορεί να δεις να κάνει βόλτες ένα σκυλάκος διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Είναι ο Mailo που κυκλοφορεί πάνω στα χαρακτηριστικά κουτάκια και μοιράζει fresh pasta & fresh sause γεύσεις.

by
LiFO
01.11.2021

Mailo’s The Pasta Project: Ακαταμάχητη pasta στην πιο street και γευστική εκδοχή της

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Sophia Lauren στο απόγειο της ομορφιάς της, «Ό,τι βλέπετε το οφείλω στα ζυμαρικά» – όπως οφείλουμε κι εμείς – θα συμπληρώναμε – κάθε στιγμή γευστικής νιρβάνας, λουσμένη με λαχταριστή σάλτσα και άφθονη παρμεζάνα.