Πίσω στα νέα

Mailo’s the pasta project: Μια εντελώς διαφορετική πρόταση street food

by
LiFO

Αυτό που απολαμβάνεις κάθε φορά είναι ένα γαστρονομικό πιάτο made with love and pasta.

Υπάρχουν κάποιες ιδέες που αλλάζουν τη γευστική σκηνή όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Το Mailo’s the Pasta Project κατάφερε να παντρέψει την υψηλή γαστρονομία με τη λογική του street food και έφερε τα πάνω-κάτω, κλείνοντας στα χαρακτηριστικά κόκκινα cups όπου φιγουράρει ο σκύλος-μασκότ Mailo τις πιο νόστιμες και αριστοτεχνικές μακαρονάδες που –πρόσεξέ το αυτό– δημιουργείς κάθε φορά εσύ ο ίδιος!

Fresh sauce & fresh pasta: Αυτός ο συνδυασμός περιγράφει απλά και περιεκτικά όλα όσα θα συναντήσεις σε καθένα από τα 26 Mailo’s (σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο), αλλά η νοστιμιά που σε περιμένει είναι κάτι που δεν περιγράφεται. Τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια σου και σε κάνουν να χαζεύεις για λίγο τη μηχανή του Mailo’s, καθώς αυτά ξετυλίγονται λαχταριστά, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να αποφασίσεις αν θα επιλέξεις rigatoni, campanelle ή casarecce.

Κι έπειτα έρχεται η στιγμή να διαλέξεις ανάμεσα στις 10 φρέσκες σάλτσες που υπογράφουν οι σεφ του Mailo’s και μαγειρεύονται στην ανοιχτή κουζίνα, ενώ τα extra υλικά που προσφέρει το μενού απογειώνουν τη γεύση του cup που δημιουργείς κάθε φορά.

Ναι, εδώ εσύ είσαι ο σεφ της μακαρονάδας σου και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι.

Στα must-try είναι η Truffle Mushrooms με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι λευκής τρούφας, αρωματική και ντελικάτη, η Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά, αλλά και η Parmesan Chicken με κρέμα παρμεζάνας, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν που ξετρελαίνει τους fans του κοτόπουλου και όχι μόνο. Δεν γίνεται να αντισταθείς στο εμβληματικό παστίτσιο, που εδώ θα βρεις σε μια άκρως ανατρεπτική, μοντέρνα εκδοχή, όπου ο σιγομαγειρεμένος μοσχαρίσιος κιμάς συνδυάζεται με την κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών σε μια άπαιχτη μακαρονάδα, κάνοντας το κλασικό κομμάτι ταψιού να μοιάζει ανάμνηση από το παρελθόν.

Στο χέρι, στο γραφείο, στο σπίτι ή όπου αλλού φαντάζεσαι, οι μακαρονάδες του Mailo’s είναι το λαχταριστό και άκρως χορταστικό street food που χάρη στην άπαιχτη ποιότητα των υλικών και τη μοναδική νοστιμιά των συνταγών του αλλάζει για πάντα όσα ήξερες για την κατηγορία «φαγητό στο χέρι». Γιατί αυτό που απολαμβάνεις κάθε φορά είναι ένα γαστρονομικό πιάτο made with love and pasta.

MORE