Πίσω στα νέα

Τα Mailo’s σε κάνουν σεφ της δικής σου μακαρονάδας με ένα συλλεκτικό cup που αποθεώνει το street style

by
NouPou

Η πιο ψαγμένη αλυσίδα street food pasta κάνει για μία ακόμη φορά την έκπληξη με μία νέα συνταγή που όμως μπορείς να φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου, αλλά και ένα απίθανο, limited edition cup που θα σε ενθουσιάσει. Μάλιστα, κάθε φορά που θα την απολαμβάνεις θα συμμετέχεις έμπρακτα και σε ένα καλό σκοπό.

Το concept της street food pasta έχει πλέον καθιερωθεί ως αγαπημένη επιλογή όσων αγαπούν τα ζυμαρικά -όλων δηλαδή- και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις την αγαπημένη σου μακαρονάδα όπου και αν βρίσκεσαι. Τα Mailo’s The Pasta Project μπορούν δικαίως να υπερηφανεύονται για τη συμβολή τους στην καθιέρωση αυτού του food trend, αφού μας έμαθαν ότι για να απολαύσουμε μια αχνιστή μακαρονάδα με φρέσκα ζυμαρικά και νόστιμες, χειροποίητες σάλτσες δεν χρειαζόμαστε κράτηση σε εστιατόριο ούτε καν… τραπέζι.

Αρκεί μία επίσκεψη στο κοντινό σου κατάστημα Mailo’s ή μια online παραγγελία και σε ελάχιστο χρόνο μια φρεσκοφτιαγμένη μακαρονάδα βρίσκεται στην άκρη του πιρουνιού σου. Και όταν λέμε φρεσκοφτιαγμένη το εννοούμε, αφού στα Mailo’s The Pasta Project η χαρακτηριστική μηχανή φρέσκων ζυμαρικών, που συναντάς σε κάθε κατάστημα, δουλεύει αδιάκοπα, ετοιμάζοντας pasta αποκλειστικά από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό σε τρία διαφορετικά σχήματα -rigatoni, campanelle, casarecce- ενώ την ίδια στιγμή, στην ανοιχτή κουζίνα μαγειρεύονται οι signature σάλτσες για τις συνταγές που κάνουν την αλυσίδα να ξεχωρίζει.

Γίνε ο σεφ της δικής σου μακαρονάδας

Βέβαια, μπορεί στον σταθερό κατάλογο των Mailo’s The Pasta Project να βρίσκεις περί τις δέκα signature συνταγές, αλλά δε λείπουν και οι εκπλήξεις, με κάποιες σπέσιαλ προτάσεις που προστίθενται κατά καιρούς στο μενού. Αυτή την περίοδο για παράδειγμα, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την πιο διαδραστική μακαρονάδα που έχει φτιαχτεί ποτέ, την οποία μπορείς να προσαρμόσεις απολύτως στα γούστα σου και πάμε στοίχημα ότι δεν θα την χορταίνεις, αφού κάθε φορά μπορεί να είναι… διαφορετική.

Για να σου δώσουμε μια γεύση, στο μενού των Mailo’s The Pasta Project προστέθηκε μόλις η Pink Sauce, μια λαχταριστή σάλτσα ντομάτας με κρέμα γάλακτος -συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ. Μπορεί να σου ακούγεται απλή, ωστόσο εδώ είναι η έκπληξη, αφού η Pink Sauce γίνεται η βάση για να δημιουργήσεις τη δική σου αγαπημένη συνταγή.

Ειδικότερα, τα Mailo’s σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις ο σεφ της δικής σου μακαρονάδας, προσθέτοντας στην Pink Sauce Pasta τα extra υλικά της επιλογής σου, όπως κοτόπουλο, μπέικον, ντοματίνια, μπρόκολο, καραμελωμένα κρεμμύδια και άλλα, δημιουργώντας ουσιαστικά τη δική σου special γεύση. Έχεις δοκιμάσει πιο διαδραστικό πιάτο ζυμαρικών;

Εννοείται ότι η Pink Sauce Pasta, όπως και κάθε μακαρονάδα από το μενού των Mailo’s μπορεί να συνδυαστεί με όποιο από τα τρία είδη ζυμαρικών προτιμάς.

Τα limited edition collectible cups του Artist-B δίνουν στυλ στη μακαρονάδα σου

Οι εκπλήξεις των Mailo’s δεν σταματούν στη νέα συνταγή, καθώς δίπλα στα χαρακτηριστικά κόκκινα cups προστίθενται τα πολύχρωμα, συλλεκτικά νέα cups που υπογράφει ο διάσημος καλλιτέχνης Artist b.

Ο καλλιτέχνης που γεμίζει με χρώμα την πόλη με τα graffiti έργα του, έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τα Mailo’s The Pasta Project ένα limited edition cup με ζωηρά χρώματα, που θα αγαπήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις των μακαρονάδων Pink Sauce με δύο ή και περισσότερα υλικά, που θα σερβίρονται στα συλλεκτικά cups, προορίζονται για την ενίσχυση της φιλοζωικής δράσης της Dogs’ Voice και των τοπικών φιλοζωικών οργανώσεων που υποστηρίζει εκείνη με τη σειρά της ανά την Ελλάδα. Μάλιστα, η ενέργεια φτάνει μέχρι και την Κύπρο, όπου ενισχύονται τα φιλοζωικά σωματεία Dog Valley Rescue Center και Dog Nicosia Shelter.

Πού θα βρεις Mailo’s στα νότια προάστια

* Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 3 | Τηλ. 216 9005452
* Βούλα: Βασιλέως Παύλου 78 | Τηλ. 2130 888680
* Ηλιούπολη: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 6 | Τηλ. 210 9923237
* Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 24 | Τηλ. 210 9311003
* Καλλιθέα: Ελ. Βενιζέλου 143-145 | Τηλ. 216 0034192
* Μαρίνα Φλοίσβου: Κτήριο 3, Παλαιό Φάληρο | Τηλ. 210 9836679
* Πειραιάς: Ακτή Μουτσοπούλου 12 | Τηλ. 210 4297001

MORE