Πίσω στα νέα

Mailo’s – The Pasta Project: Μια στάση χαράς που επιβεβαιώνει το μότο «Made with Love & Pasta»!

by
LiFO

Fresh Sauce – Fresh Pasta!

Όταν το Mailo’s – The Pasta Project μπήκε στη ζωή μας, μας γνώρισε μια πλευρά των φρέσκων ζυμαρικών που δεν είχαμε αντιληφθεί ότι υπάρχει. Την απόλυτη ελευθερία στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την έμπνευση που κρύβονται πίσω από το λαχταριστό κυπελάκι με φρέσκια pasta πάνω στο οποίο φιγουράρει ο χαρακτηριστικός σκυλάκος.

Γιατί εδώ όλα ξεκινούν from scratch και η απόλαυση βρίσκεται στα δικά σου χέρια – εντάξει, και στα χέρια της έμπειρης ομάδας που βρίσκεται στην open kitchen των Mailo’s. Αυτή, άλλωστε, η επαφή κατά την προετοιμασία του γεύματός σου είναι η βάση για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και των 20 σημείων που θα βρεις σε Αθήνα, υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο. Και το καταλαβαίνεις αμέσως ότι είσαι στο σωστό σημείο, αφού κάθε spot με τη χαρακτηριστική κόκκινη ταμπέλα και τη φωτεινή βιτρίνα με τα φρέσκα ζυμαρικά ξεχωρίζει με τα vibes της ατμόσφαιράς του και σε καλεί κοντά του για μια απολαυστική εμπειρία.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το εναλλακτικό και καινοτόμο concept σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία διαφορετικά είδη ζυμαρικών, rigatoni, campanelle, casarecce, και να τα συνοδεύσεις με τη σάλτσα που επιθυμείς κάθε φορά, επιλέγοντας ανάμεσα στις 10 signature συνταγές του Mailo’s.

Είπαμε ότι όλα είναι φρέσκα; Φρέσκα ζυμαρικά, φρέσκες σάλτσες, ποιοτικά αγνά υλικά από Έλληνες και Ιταλούς παραγωγούς και μια ανοικτή κουζίνα που σου επιτρέπει να δεις όλη τη διαδικασία πριν φτάσει στα χέρια σου –σε λίγα μόλις λεπτά– η pasta που διάλεξες. Αυτό κι αν είναι μια νέα άποψη στη streetfood κουλτούρα. Μια στάση χαράς που επιβεβαιώνει το μότο «Made with Love & Pasta»!

Και ένα μικρό μυστικό για να έχουμε κάτι να περιμένουμε: σύντομα έρχεται η χριστουγεννιάτικη συνταγή, οπότε stay tuned για μια νέα γιορτινή εμπειρία!

MORE