Πίσω στα νέα

Mailo’s The Pasta Project: Το νέο σημείο στην Αθηναΐδος είναι ένα concept to watch

Μια mouth watering εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Δεν γίνεται να είσαι λάτρης της ιταλικής κουζίνας και να μην έχεις δοκιμάσει τα ζυμαρικά του Mailo’s. Βασικά, δεν γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει τα ζυμαρικά του Mailo’s, τελεία. Γιατί ακόμα κι αν δεν είσαι, θα γίνεις φανατικός της ιταλικής γαστρονομίας, και μάλιστα σε μια street εκδοχή που της πηγαίνει πάρα πολύ.

Ο γραφιστικός σκυλάκος με το χαρακτηριστικό –το λες και χαμόγελο– κάνει τον γύρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας σε διαφορετικές γειτονιές της πόλης το Pasta Project που συνδυάζει τα φρέσκα ζυμαρικά και σάλτσες με street food κουλτούρα. Όχι μόνο αυτό αλλά δημιουργεί και ένα μοναδικό interaction με καθέναν ξεχωριστά, αφού εσύ διαλέγεις τον συνδυασμό της μακαρονάδας σου.

Αν δεν το ξέρεις ήδη, στο Mailo’s επιλέγεις ανάμεσα σε ολόφρεσκα rigatoni, campanelle και casarecce –όλα φτιάχνονται από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό στην ειδική pasta machine μπροστά σου– και συνδυάζεις τη σάλτσα της επιλογής σου από το μενού που κάθε φορά έχει μια γευστική έκπληξη να σε περιμένει. Φυσικά, δεν θα αντισταθείς στην κλασική Carbonara με τραγανό μπέικον και κρέμα παρμεζάνας και θα σε προκαλέσει εξίσου η «μυστηριώδης» Truffle Mushrooms με άγρια μανιτάρια, παρμεζάνα και λάδι λευκής τρούφας.

Στα must try –πιο must δεν γίνεται– η νέα Spanakotiropita με θρυμματισμένο φύλλο κρούστας, εμπνευσμένη κατευθείαν από τα μαγειρικά κιτάπια της γιαγιάς Αναστασίας.

Ένα πιάτο που συνδέει την ελληνική παράδοση με την ιταλική κουζίνα και σερβίρεται σε μορφή street food, γιατί, όπως λέει ο Mailo, «η αγάπη για τα φρέσκα ζυμαρικά και τις μεσογειακές γεύσεις δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ». Εδώ η μυστική συνταγή της νοστιμιάς είναι σταθερή και θα τη συναντήσεις και στις 10 διαφορετικές σάλτσες του καταλόγου, ώστε κάθε φορά να δοκιμάζεις κάτι άλλο – και, πίστεψέ με, θα τις δοκιμάσεις όλες.

Το Mailo’s εδώ και λίγο καιρό μοιράζει απλόχερα την αγάπη του για τα ζυμαρικά σε ένα νέο σημείο στο κέντρο της Αθήνας. Στο νούμερο 11 της οδού Αθηναΐδος Μπρέξιζα θα βρεις το αγαπημένο πρότζεκτ των pasta lovers σε ένα ιστορικό κτίριο της Αγίας Ειρήνης που σχεδιάστηκε με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και εκπροσωπεί επάξια σε περαστικούς, τουρίστες και θαμώνες την έννοια της ελληνικής άποψης για το ιταλικό street food. O χώρος του διατηρητέου κτιρίου συνδυάστηκε αρμονικά με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική αλλά και τα στοιχεία της διακόσμησης που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα του.

Στο νέο Mailo’s της Αθηναΐδος η ανοιχτή κουζίνα δημιουργεί ένα ακόμα interaction spot, αφού σου επιτρέπει να παρακολουθείς τη δημιουργία της αγαπημένης σου μακαρονάδας πριν τη γευτείς κι αυτή είναι μια mouth watering εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Το concept του νέου καταστήματος γίνεται οδηγός για όλα τα Mailo’s που θα ακολουθήσουν, αφού εδώ κάθε λεπτομέρεια, σχεδιαστική και γευστική, δικαιολογεί το μότο «made with love & pasta!».

Αθηναΐδος 11, πλ. Αγίας Ειρήνης
Facebook: Mailo’s – The Pasta Project, Instagram: mailos_pasta

MORE