Πίσω στα νέα

Mailo’s The Pasta Project: Mailo’s Peristeri – Πώς το φρέσκο ζυμαρικό έφτασε να ειναι το καλύτερο street food ever

by
LiFO

Αν βρεθείς στην περιοχή του Περιστερίου, μπορεί να δεις να κάνει βόλτες ένα σκυλάκος διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Είναι ο Mailo που κυκλοφορεί πάνω στα χαρακτηριστικά κουτάκια και μοιράζει fresh pasta & fresh sause γεύσεις. Ένα spot που έχει κατακτήσει την καρδιά των lovers του είδους. Το Mailo’s The Pasta Project θα σε κάνει φανατικό, όπως και να έχει, γιατί αυτό που προσφέρει είναι μοναδικούς συνδυασμούς pasta με τις σάλτσες που επιθυμείς κάθε φορά. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε rigatoni, casarecce και campanelle –όλα φτιαγμένα από ιταλικό σιμιγδάλι– και να συμπληρώσεις με τη σάλτσα της αρεσκείας σου.

Στο μενού θα βρεις τη Philadelphia Chicken από Philadelphia και κοτόπουλο, μπρόκολο και πέστο λιαστής ντομάτας, την Beef Ragu, με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, λιωμένο σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά, αλλά και το φοβερό Confused Pastitsio με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιμά και κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών.

Όλα λαχταριστά και πεντανόστιμα, με τις εκλεκτές πρώτες ύλες να κάνουν τη διαφορά από την πρώτη κιόλας μπουκιά.

Γιατί μπορεί το Mailo’s The Pasta Project να τιμά την ιταλική κουζίνα, ταυτόχρονα όμως συνδυάζει και τα καλύτερα υλικά από διαφορετικές χώρες, ώστε το γευστικό αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που πρέπει. Ελληνικά κρέατα, ιταλική παρμεζάνα και γαλλική κρέμα γάλακτος βρίσκουν τη θέση τους σε συνταγές που εκτελούνται μπροστά στα μάτια σου για να αυξάνουν την προσμονή. Θα τις απολαύσεις στα τραπεζάκια, delivery ή take away. Το Mailo’s φέρνει στο Περιστέρι ένα concept τόσο παιχνιδιάρικο όσο και ο σκυλάκος που συνοδεύει το λογότυπό του.

Αιμίλιου Βεάκη 62, Περιστέρι, 216 9397992, Κολωνάκι, Ν. Σμύρνη, Χαλάνδρι, Κύπρος, Μαρούσι και Γλυφάδα, Facebook: Mailo’s, Instagram: mailos_pasta

MORE